Belgium: meccs közben jelentették be, távozik az edző

Vágólapra másolva!
2019.12.27. 20:45
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Oostende a Charleroi elleni mérkőzés közben a hivatalos Twitter-oldalán jelentette be, hogy távozik a klubtól Kare Ingebrigtsen vezetőedző.

„Kare Ingebrigtsen az utolsó mérkőzésén dolgozik az Oostende vezetőedzőjeként. A saját kérésére sikerült megegyezni vele, hogy az APOEL-hez szerződhessen” – írta a klub hivatalos Twitter-oldala, miközben a Charleroi elleni, végül 5–0-s vereséggel záruló mérkőzés második félideje még nagyban zajlott.„Kare Ingebrigtsen az utolsó mérkőzésén dolgozik az Oostende vezetőedzőjeként. A saját kérésére sikerült megegyezni vele, hogy az APOEL-hez szerződhessen” – írta a klub hivatalos Twitter-oldala, miközben a Charleroi elleni, végül 5–0-s vereséggel záruló mérkőzés második félideje még nagyban zajlott.

KV Oostende on Twitter

Kare Ingebrigtsen is in Charleroi bezig aan zijn laatste match als trainer van KVO. Op zijn eigen vraag bereikte KVO een akkoord om hem te laten vertrekken naar het Cypriotische Nicosia. Meer duiding straks op https://t.co/Q30282wpNx



Mint ismert, a korábban a Ferencvárost is irányító Thomas Doll mindössze négy hónapig vezette az APOEL-t, december elején a klub és a német edző közös megegyezéssel szerződést bontott egymással. Doll helyét ideiglenesen Lukasz Hadzilukasz vette át, a végleges megoldást azonban az 54 éves norvég szakember jelentheti majd.

Az APOEL tájékoztatása szerint Ingebrigtsen szombaton repül Ciprusra, ahol véglegesíti a szerződését a klubbal.

APOEL FC on Twitter

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την καταρχήν συμφωνία συνεργασίας με τον Kåre Ingebrigtsen. Ο Νορβηγός προπονητής αναμένεται στην Κύπρο αύριο έτσι ώστε να ολοκληρωθούν οι συζητήσεις και να προκύψει οριστική συμφωνία.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik