Belgium: csapattársa nem meri Valdést Messiről kérdezni

Vágólapra másolva!
2016.02.12. 18:55
null
Ivan Santininek bátorságot kell gyűjtenie, ha többet szeretne megtudni Lionel Messiről és a Barcelonáról (Fotó: AFP)
A belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Standard Liege horvát labdarúgója, Ivan Santini nem meri feltenni a Barcelonára és Lionel Messire vonatkozó kérdéseit a januárban hozzájuk szerződő Víctor Valdésnek. Santini dicsérte a spanyol kapus hozzáállását.

 

„Őszintén szólva még azt sem mertem megmondani neki, hogy nagy rajongója vagyok a Real Madridnak. Furcsa, hogy ő is a csapatunk tagja – mondta Ivan Santini, a Standard Liege támadója. – Számomra ő egy igazi futballsztár.”

„Szeretném megkérdezni Messiről, a Barcelonáról, sok mindenről, de nem merem – folytatta a 26 éves, 190 cm magas horvát csatár. – Valamiért túl félénk vagyok. Valdés lenyűgöző. Kicsit furcsa vele szemközt ülni az öltözőben, de rengeteg tapasztalata van, és hasznos tippeket tud adni nekünk.

Nehéz megérteni, hogyan viselkedhet valaki ilyen normálisan, aki szinte mindent megnyert, amit meg lehet. Úgy edz, mintha most került volna fel az ifi csapatból, rendkívül elszánt.

Valdés előtt volt egy fiatal kapusunk, aki nagyon jól játszott, és tíz egymást követő mérkőzésen nem kapott gólt, de Víctor érkezésével egyértelmű volt, hogy a padra szorul. Ezt természetesen mindenki elfogadta.”

Santini kitért az általunk korábban megírt furcsa szabályra is, amely szerint Valdésnek 100 eurót kell fizetnie minden egyes elajándékozott mezéért.

„Természetes, hogy a játékosok fizetnek, ha elajándékozzák a mezüket. Korábban minden idényben öt ingyen mezt kapunk, hogy elcseréljük az ellenfelekkel, a többiért viszont fizetnünk kellett. Mivel gyengén kezdtük a szezont, úgy döntöttünk, hogy minden egyes mez elajándékozása után kifizetjük annak árát. Valdés valószínűleg nem tudott erről a döntésről.”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik