Belgium: Bölöni munkáját José Mourinhóéhoz hasonlítják

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2017.11.23. 11:13
Egyelőre jól teljesít a Bölöni László irányította Royal Antwerp a belga élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban. A gárda 15 forduló után az 5. helyen áll a tabellán, a dobogós Anderlechttől csak öt pontra van. A klub korábbi legendás játékosa, Patrick Goots nem fukarkodott a dicsérettel.

„Bölöni igazi gépezetté alakította a csapatot, úgy, mint José Mourinho a Manchester Unitedet – idézi a GVA Patrick Gootsot. – Olyan hátvédjeik vannak, akikkel nem szívesen találkoznál a sötét utcán, rendkívül kemények fizikailag. Három medve a védelemben, futógépek a középpályán és olyan futballisták, akik remekül tudnak kontrázni, ez a csapat gerince. Bölöni két dolgot nagyon jól csinál: a fizikai és a mentális felkészítést.”„Bölöni igazi gépezetté alakította a csapatot, úgy, mint José Mourinho a Manchester Unitedet – idézi a GVA Patrick Gootsot. – Olyan hátvédjeik vannak, akikkel nem szívesen találkoznál a sötét utcán, rendkívül kemények fizikailag. Három medve a védelemben, futógépek a középpályán és olyan futballisták, akik remekül tudnak kontrázni, ez a csapat gerince. Bölöni két dolgot nagyon jól csinál: a fizikai és a mentális felkészítést.”

Goots öt évig (1999–2004) erősítette az antwerpeni csapatot, melynek színeiben 153 bajnokin 83 gólt szerzett. Teljes profi karrierje során 156-szor volt eredményes a belga élvonalban.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik