Atlético: Simeone nem érti, hogy hagyhatták ki Griezmannt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.09.11. 10:31
Diego Simeone, az Atlético Madrid vezetőedzője szerint „megmagyarázhatatlan", hogy francia labdarúgója, Antoine Griezmann nem került be a FIFA Év játékosa-díj jelöltjei közé.

„Világbajnok, megnyerte az Európai Szuperkupát, az Európa-ligát, ő volt a világbajnoki döntő legjobb játékosa. Az elmúlt szezonban ő volt a világ legjobbja. Persze, hogy mérhetetlenül csalódott vagy. Ez megmagyarázhatatlan” – értetlenkedett Diego Simeone a spanyol COPE rádió mikrofonja előtt.„Világbajnok, megnyerte az Európai Szuperkupát, az Európa-ligát, ő volt a világbajnoki döntő legjobb játékosa. Az elmúlt szezonban ő volt a világ legjobbja. Persze, hogy mérhetetlenül csalódott vagy. Ez megmagyarázhatatlan” – értetlenkedett Diego Simeone a spanyol COPE rádió mikrofonja előtt.

Mint beszámoltunk róla, a FIFA zsűrije által összeállított eredeti tízes listáról – amelyen Antoine Griezmann neve is szerepelt – a szavazók (szurkolók, újságírók, válogatott csapat- és szövetségi kapitányok) a Cristiano Ronaldo, Mohamed Szalah, Luka Modric hármast választották ki: közülük kerül ki 2018 legjobb játékosa.

(A 2017. július 3. és 2018. július 15. közötti időszak alapján ítélik oda a díjat.)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik