Atlético: ezzel lepte meg Griezmann a csapatot a Szuperkupa után

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.08.17. 13:04
Egyedi gyűrűket készíttetett csapattársainak Antoine Griezmann, az Atlético Madrid támadója, miután a Real Madridot legyőzve megnyerték az európai Szuperkupát.

Mint ismert, az Atlético Madrid hosszabbítás után 4–2-re legyőzte a városi rivális Real Madridot szerdán az európai Szuperkupában. Antoine Griezmann – aki a nyáron az FC Barcelonának is nemet mondva inkább szerződést hosszabbított jelenlegi klubjával – a győzelem alkalmából nem mindennapi ajándékkal lepte meg mindegyik csapattársát.Atlético Madrid hosszabbítás után 4–2-re legyőzte a városi rivális Real Madridot szerdán az európai Szuperkupában. Antoine Griezmann – aki a nyáron az FC Barcelonának is nemet mondva inkább szerződést hosszabbított jelenlegi klubjával – a győzelem alkalmából nem mindennapi ajándékkal lepte meg mindegyik csapattársát.

A világbajnok támadó gyűrűket készíttetett aranyból, melyek gyémántokkal vannak kirakva, valamint nem meglepő módon megjelenik rajtuk az Atlético címere is. Egy képet a vélhetően igencsak drága ékszerekről az Instagramon osztott meg Griezmann.

Az európai Szuperkupa elhódítása volt az Atlético utolsó tétmeccse a La Liga 2018–2019-es szezonjának kezdete előtt. A madridiak idegenben, a Valencia ellen kezdik az új idényt hétfőn.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik