Átigazolások: Törökországba szerződött a Milan szélsője

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.07. 12:36
A török élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Trabzonsporban folytatja a pályafutását Kévin Constant, a Milan guineai válogatott bal szélsője, aki sajtóhírek szerint 2.5 millió euróért váltott klubot. A 27 esztendős játékos két évig állt a piros-feketék alkalmazásában.

Az Olaszországban a Chievo és a Genoa csapatát is erősítő Constant értékesítése után megnőtt az esélye, hogy a Milan egy évre kölcsönveszi az Udinese kolumbiai válogatott futballistáját, Pablo Armerót.Milan egy évre kölcsönveszi az Udinese kolumbiai válogatott futballistáját, Pablo Armerót.

A Hamburghoz igazolt Nicolai Müller, aki a legutóbbi szezonban 26 bajnokin kilenc gólt szerzett a Mainz színeiben. A kétszeres német válogatott csatár 2018-ig írt alá a Stieber Zoltánt foglalkoztató klubhoz, amely állítólag 3.7 millió eurót fizetett érte.

Távozott a Saint-Étienne-től a Sahtar Doneck és az Olympique Marseille korábbi brazil támadója, a 34 éves Brandao, aki a Djibril Cissét is soraiban tudó Bastiához igazolt. Az Ukrajnában 140 bajnokin 65 gólig jutó futballista a Ligue 1 nyitó fordulójában, az OM ellen már pályára léphet.

A rutinos támadó pótlására a Premier League-től búcsúzó Norwich City csatárát, Ricky van Wolfswinkelt szerződtették a zöld-fehérek, akik egy szezonra vették kölcsön a hórihorgas holland játékost.

Visszatért Spanyolországba a Barcelona-nevelésű Rubén Rochina. Az angol másodosztályú Blackburn Rovers tulajdonában álló támadó a 2013–2014-es szezon tavaszi szakaszában kölcsönjátékosként alapembere volt a Rayo Vallecanónak, a nyáron pedig négyéves szerződést kötött a Granadával. A vételárát nem hozták nyilvánosságra a felek.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik