Átigazolások: távozik a Sevilla alapembere, vásárolt a WHU

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.06.10. 18:59
A spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Sevilla középpályása, Stéphane Mbia a Trabzonsporban folytatja a pályafutását. A kétszeres Európa-liga-győztes játékos ingyen váltott klubot, a török együttessel 2018-ig szóló szerződést kötött.

A 29 éves kameruni középpályás a legutóbbi idényben 36 tétmérkőzésen hét gólt szerzett a Sevilla színeiben, míg a második számú európai kupasorozat 2013–2014-es kiírásában bekerült a szezon álomcsapatába. Mbia a hírek szerint évente hárommillió eurót keres majd a Trabzonspornál.

A West Ham United ötmillió font körüli összegért megvásárolta a Sampdoria spanyol utánpótlás-válogatott középpályását, Pedro Obiangot, aki négyéves szerződést írt alá a londoni csapathoz.

Az Everton nem hosszabbítja meg Sylvain Distin és Antolín Alcaraz kontraktusát, így a két tapasztalt labdarúgó távozik a liverpooli csapattól. A 37 éves francia középhátvéd hat, míg a 32 esztendős paraguayi védő két évig erősítette a Premier League-ben szereplő együttest. A Tottenhamtől a tavaszi szezonra kölcsönkapott Aaron Lennon visszatér a White Hart Lane-re.

A román bajnokság második helyén végző marosvásárhelyi ASA játékosa, Sepsi László a német másodosztályú Nürnberghez igazolt. A marosludasi születésű 28 éves játékos korábban játszott a Rennes-ben, a Benficában, a Racing Santanderben és a CFR Clujban is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik