Átigazolások: távozik a Hamburg svéd válogatott támadója

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.07.06. 19:00
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Panathinaikoszban folytatja pályafutását Marcus Berg, a Bundesligában érdekelt Hamburg támadója. A svéd válogatott csatár hároméves szerződést kötött a görögökkel, átigazolási díját nem hozták nyilvánosságra.

Berg 2009-ben igazolt a Hamburghoz, amelynek színeiben 54 német bajnokin öt gólt szerzett, közben pedig egy szezont, a 2010–2011-es idényt a PSV-nél töltötte kölcsönben. A 26 esztendős csatár eddig 23 alkalommal ölthette magára a svéd válogatott mezét.

A Málaga szerződtette a Sampdoria lejáró szerződésű középpályását, Fernando Tissonét. A 26 éves argentin-olasz kettős állampolgárságú játékosnak lejárt a szerződése a genovai klubnál – bár a legutóbbi két szezonból másfelet a Mallorcánál töltött kölcsönben –, így az andalúzoknak nem kellett átigazolási díjat fizetnie érte.

A spanyol első osztálytól búcsúzó Zaragozában folytatja pályafutását José Barkero, aki a mögöttünk hagyott két szezonban a Levantét erősítette, ám június 30-án lejárt a szerződése a valenciai klubnál, így szabadon igazolhatóvá vált. A 34 esztendős középpályás két évre kötelezte el magát a távozni szándékozó Pintér Ádámot is soraiban tudó aragóniai együtteshez.

A Levante pedig már meg is találta a távozó futballista utódját, hiszen Sérgio Pinto ott futballozik a következő két idényben. A 32 esztendős középpályás az elmúlt hat évadban a Hannover játékosa volt, ám az idén nyáron lejárt a megállapodása a német klubnál, így távozott a Huszti Szabolcsot is a soraiban tudó alakulattól.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik