Átigazolások: Puskás-díjas játékossal erősített a PAOK

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.08.09. 18:09
A görög élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő PAOK-ban folytatja pályafutását Miroslav Stoch, a Fenerbahce szlovák válogatott szélsője. A 23 esztendős játékos a szezon végéig kölcsönbe került a görög klubhoz, amely a jövő nyáron végleg megvásárolhatja őt.

A 37-szeres válogatott labdarúgó egyéni elismerései között a Puskás-díj elnyerése is szerepel, amelyet a 2012-es esztendő legszebb (egyben legfontosabb) találatáért kapta a játékos.

Közös megegyezéssel szerződést bontott a Queens Park Rangersszel Anton Ferdinand. A 28 esztendős védő a 2012–2013-as szezon tavaszi részében a Bursaspornál szerepelt kölcsönben, ám visszatérése után a másodosztályba kiesett londoni klub nem tartott igényt a játékára, így a felek úgy döntöttek, hogy elválnak útjaik. Ferdinand 49 tétmeccsen lépett pályára a QPR-ban.

Az Európa-ligában is érdekelt Real Betishez igazolt a Getafe középpályása, Xavi Torres, aki a Villarreal akadémiáján nevelkedett, majd a Barcelonánál eltöltött két esztendőt követően megfordult a Málagában és a Levantéban is. A 26 esztendős játékos négy évre kötelezte el magát a sevillai csapathoz.

Real Madrid-nevelésű csatárral erősített a Rayo Vallecano. A fővárosi csapat kétéves szerződést kötött a Valladolid 25 esztendős támadójával, Alberto Buenóval.

Alighogy leigazolta, máris kölcsönadta chilei utánpótlás-válogatott játékosát, Cristian Cuevast a Chelsea. A 18 éves balhátvéd egy szezon erejéig fogja erősíteni a Vitesse-t, ahol Patrick van Aanholt és Gaël Kakuta személyében már szerepelnek ketten a „kékek” kölcsönjátékosaként.

A Manchester United elleni angol Szuperkupa-mérkőzésre (Community Shield) készülő Wiganhez szerződött James McClean, a Sunderland szélsője. A 24 esztendős játékos nem fért bele Paolo Di Canio menedzser elképzeléseibe, így a távozás mellett döntött, és három évre írt alá új csapatához, amely sajtóhírek szerint egymillió fontot (1.1 millió eurót) fizetett érte.

A Megyeri Balázst is foglalkoztató Olympiakoszban folytatja pályafutását a legutóbb a Getafét erősítő Miguel Torres, aki a Real Madrid nevelése, és három idényt eltöltött a „királyiak” első csapatában is. A 27 esztendős hátvéd hároméves szerződést kötött a görög egyesülettel.

STOCH PUSKÁS-DÍJAS TALÁLATA A GENCLERBIRLIGI ELLEN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik