Átigazolások: portugál válogatott csatár az orosz bajnokságban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.29. 11:58
Az orosz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Kubany Krasznodarban folytatja pályafutását Hugo Almeida. A 30 éves csatár fél plusz egy éves szerződést kötött a Premjer-liga nyolcadik helyén álló együttessel.

A portugál válogatottban 56 fellépésén 19 gólt szerző Almeida pályafutása során megfordult a Portóban, a Werder Bremenben és a Besiktasban is, legutóbb pedig a Cesena alkalmazásában állt, ám január 19-én felbontotta kontraktusát az olasz csapattal.

Az UEFA-kupa-győztes és kétszeres portugál bajnok támadó új munkaadója, a Kubany Krasznodar jelenleg a 8. helyen áll az orosz bajnokságban.

A Sevilla korábbi védője, a legutóbb a Cardiff City kötelékébe tartozó Juan Cala fél évre aláírt a spanyol bajnokságban sereghajtó Granadához. A svájci másodosztályban szereplő Lausanne a szezon végéig kölcsönvette a Chicago Fire korábbi BL-győztes csatárát, Florent Sinama Pongolle-t. A Levante szerződtette a Villarrealban futballozó Ikechukwu Uche bátyját, az Almeríában korábban hat szezont eltöltő Kalu Uchét.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik