Átigazolások: Londonon belül váltott klubot a válogatott védő

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.08.01. 14:43
Hat és fél év után elhagyta a Premier League-től búcsúzó Fulham labdarúgócsapatát Brede Hangeland, aki az élvonalbeli Crystal Palace-ban folytatja pályafutását. A norvég válogatott középhátvéd sajtóhírek szerint egyéves szerződést kötött az első osztályú londoni együttessel.

Tovább erősítette támadósorát a Bundesligában szereplő Eintracht Frankfurt, amely Nelson Haedo Valdez és a Chelsea-től kölcsönkapott Lucas Piazón után megvásárolta a Real Sociedad csatárát, Haris Seferovicot. A brazíliai világbajnokságon egy gólt szerző svájci válogatott játékos 2017-ig írt alá a német együtteshez.Eintracht Frankfurt, amely Nelson Haedo Valdez és a Chelsea-től kölcsönkapott Lucas Piazón után megvásárolta a Real Sociedad csatárát, Haris Seferovicot. A brazíliai világbajnokságon egy gólt szerző svájci válogatott játékos 2017-ig írt alá a német együtteshez.

A Catania kiesett a Serie A-ból, Gonzalo Bergessio ellenben továbbra is a legmagasabb osztályban játszhat. A Sampdoriával hároméves szerződést kötő argentin támadó sajtóhírek szerint 3 millió euróért váltott klubot.

Kölcsönben a Southamptont, az Almeríát és a Rayo Vallecanót is megjárta, az idén nyáron azonban végleg elhagyta a Tottenhamet a Real Madrid és a Barcelona akadémiáján is megforduló Iago Falqué, akiért négymillió fontot fizetett a Genoa. Az olasz klub nem közölte, hogy a spanyol korosztályos válogatott támadó mennyi időre kötelezte el magát.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik