Átigazolások: a világbajnok védő távozik Barcelonából

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.05.23. 14:55
A spanyol válogatott világ- és Európa-bajnok védője, Joan Capdevila, valamint a portugál nemzeti csapat korábbi szélsője, Simao Sabrosa is távozik a spanyol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Espanyoltól. A két futballista szerződése a nyáron lejár, a barcelonai klub azonban nem hosszabbít velük.

A katalánokhoz kapcsolódó hír még, hogy négyéves megállapodást kötöttek az eddig a Rayo Vallecanót erősítő Anaitz Arbillával, aki ingyen váltott klubot.

Ami az angol átigazolási piacot illeti: az élvonaltól búcsúzó Cardiff City szerződtette a spanyol első osztályból kiesett Valladolid házi gólkirályát, a mögöttünk hagyott idényben tizennégy gólt szerző Javi Guerrát. A 32 esztendős csatár három évre kötelezte el magát a walesi egylethez, amely időközben a Rapid Wien osztrák válogatott játékosa, Guido Burgstaller átigazolását is bejelentette.

De élvonalbeli klubok között is történt játékosáramlás: Phil Bardsley hat és fél év után elhagyta a Sunderlandet, és a Stoke Cityben folytatja pályafutását.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik