Átigazolások: vb-résztvevő Rómában, BL-győztes Veronában

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.07.01. 16:44
Az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Chievóban folytatja a pályafutását Maxi López, az első osztálytól búcsúzó Catania csatára, aki a 2005–2006-os szezonban Bajnokok Ligáját nyert a Barcelona játékosaként. Az argentin támadó egy plusz egy éves szerződést kötött a veronai csapattal.

A Lazio bejelentette a brazíliai világbajnokságot is megjáró olasz válogatott középpályás, Marco Parolo szerződtetését. A Parmától érkező 29 esztendős futballista öt évre kötelezte el magát a római klubhoz. Marco Parolo szerződtetését. A Parmától érkező 29 esztendős futballista öt évre kötelezte el magát a római klubhoz.

Távozott a Premier League-től búcsúzó Norwich City egyik legértékesebb játékosa, Robert Snodgrass. A skót támadó – akinek az átigazolási díját nem hozták nyilvánosságra – az első osztályú Hull Cityhez ment, amellyel hároméves megállapodást kötött.

A Celta Vigóban folytatja a pályafutását a Barcelona B középhátvédje, Sergi Gómez. A katalánok első csapatában egy Szuperkupa-mérkőzésen pályára lépő 22 éves labdarúgó 2017-ig írt alá a Primera Divisiónban szereplő csapathoz.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik