Átigazolások: végül „csak” 200 ezret ért a volt Fradi-játékos

Vágólapra másolva!
2015.06.11. 19:21
Cornel Sfaiter, a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Botosani elnöke elismerte, mindenben megegyeztek a Steaua Bucurestivel a korábban a Ferencvárosban is megforduló Quenten Martinus átigazolásáról.

Mint arról beszámoltunk, a mértékadó Transfermarkt számítása szerint a 24 esztendős játékos értéke a legutóbbi idényben több mint a kétszeresére emelkedett: 220 ezer euróról 528 ezerre, így a klub elnöke nem akarta „olcsón” elengedni csapata egyik legjobbját.a mértékadó Transfermarkt számítása szerint a 24 esztendős játékos értéke a legutóbbi idényben több mint a kétszeresére emelkedett: 220 ezer euróról 528 ezerre, így a klub elnöke nem akarta „olcsón” elengedni csapata egyik legjobbját.

Cornel Sfaiter, a Botosani első embere azonban a digisport.ro-nak elárulta, végül alább adott igényeiből, és 200 ezer euróért (átszámolva 62 millió forintért) elengedi a nyári átigazolási időszakban a Steauához a támadót.

A 24 éves játékos 2014 nyarán lett a Botosani játékosa, stabil kezdő volt a legutóbbi idényben, de csupán három gólt szerzett. A hivatalos bejelentés az átigazolásról keddre várható.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik