Átigazolások: a Valenciennes legjobbjával erősített a Lyon

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.06.17. 19:41
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő Olympique Lyon hivatalos honlapján jelentette be, hogy kétéves szerződést kötött a Valenciennes támadójával, Gaël Danic-kal.

A 31 esztendős futballista a 2012–2013-as szezonban 31 francia bajnokin öt gólt szerzett, és 11 gólpasszt adott, így a Valenciennes hivatalos honlapján meghirdetett szavazáson a klub szurkolói megválasztották az idény legjobb játékosának.

A korábban a Rennes-ben és a Lorient-ban is megforduló csatárért 800 ezer eurót fizet a Lyon, ám Danic teljesítményének függvényében a Valenciennes akár további 200 ezer euróval is gazdagodhat.

A HONDURASI VÉDŐ MARAD A PREMIER LEAGUE-BEN

A Premier League-be fejutott Hull City kétéves szerződést kötött a kieső Wigantől elcsábított hondurasi Maynor Figueroával. A 30 éves szélső hátvéd a 2008–2009-es bajnokság óta volt kirobbanthatatlan tagja a Wigannek, amellyel tavasszal FA-kupát nyert, de szerződése lejárta után szabadon válthatott. Hullban az a Steve Bruce lesz a menedzsere, aki öt éve a Wiganhez szerződtette.

SZERZŐDÉST HOSSZABBÍTOTT GERA CSAPATTÁRSA

Egy évvel meghosszabbította lejáró szerződését Steven Reid, a West Bromwich Albion ír válogatott jobbhátvédje. A 32 éves játékos három éve érkezett a Blackburntől, az előző szezonban 11 mérkőzésen szerepelt kezdőként Steve Clarke együttesében.
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik