Átigazolások: a korábbi barcás visszatért a BATE Boriszovhoz

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.08.09. 21:35
Hazatért Fehéroroszországba, és a Bajnokok Ligája harmadik selejtezőkörében a Videotont búcsúztató BATE Boriszovban folytatja a pályafutását Alekszandr Hleb, az Arsenal és a Barcelona korábbi középpályása.

A 34 éves, 69-szeres fehérorosz válogatott labdarúgó korábban két és fél évig már játszott a BATE Boriszovban, míg legutóbb Törökországban futballozott, ahol az előző idényben a Konyasporban és a Genclerbirligiben szerepelt.

Hleb 2006-ban az Arsenal játékosaként döntőbe jutott a Bajnokok Ligájában, a Barcelonával pedig három évvel később megnyerte a sorozatot.

A BATE tizennégy forduló után nyolc pont előnnyel vezeti a fehérorosz bajnokságot, míg a BL playoffkörében a szerb Partizan Beograddal találkozik.

Németh Krisztián csapata, a Sporting Kansas City bejelentette Jordi Quintilla szerződtetését. A Barcelonában nevelkedő 21 éves támadó középpályás a francia Ajacciótól igazolt az MLS-be.

A Ferencváros Európa-ligabeli legyőzője, a Zeljeznicar eladta csatárát, Riad Bajicot a Konyaspornak. A bosnyák támadó hároméves szerződést kötött a török élvonalbeli csapattal.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik