Átigazolás: Pogbát Cavaniért? PSG-Juve csere a láthatáron

Vágólapra másolva!
2014.04.02. 11:39
Francia és olasz lapinformációk szerint elképzelhető, hogy a Paris Saint-Germain a nyáron megszerzi Paul Pogbát, és cserébe átengedi Edinson Cavanit a Juventusnak.

Edinson Cavaniról köztudott, hogy nem különösebben szeret szélsőt játszani – márpedig Zlatan Ibrahimovic mellett másra nem nagyon van lehetősége a PSG-ben –, így amikor a L'Équipe francia sportnapilapnak azt nyilatkozta a napokban, hogy „sok megbeszélnivalója van a klubbal, mert bizonyos dolgokon változtatni kell” ahhoz, hogy Párizsban maradjon, felerősödtek a találgatások.

Az egyébként a PSG-ben igen eredményesen futballozó (a bajnokságban 14, a BL-ben négy gólt szerző) uruguayi támadó párizsi szerződése 2018-ig szól, ám a Tuttosport lát számára egy menekülési útvonalat: a torinói sportlap szerint ő lehet az a „cserealap”, amelyik Paul Pogbát a rá vadászó PSG-be segítheti.

A L'Équipe-ben megjelent interjú napján mindenesetre megjelent a PSG edzésén Nasszer el-Kelaifi párizsi klubelnök, és rövid megbeszélést folytatott Cavanival, ám hogy miért mosolyogtak közös távozásukkor, az újságírók nem tudták kideríteni.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik