Átigazolás: Fabregas a Monacóban folytatja – hivatalos

Vágólapra másolva!
2019.01.11. 18:57
null
Fabregas három és fél évre írt alá (Fotó: asmonaco.com)
A francia élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő AS Monaco a hivatalos oldalán jelentette be a világ- és kétszeres Európa-bajnok spanyol középpályás, Cesc Fabregas szerződtetését.

Cesc Fabregas négy és fél év után intett búcsút a Chelsea-nek, amelyben 198 tétmérkőzésen lépett pályára, amiken 22 gólt és 57 gólpasszt jegyzett.

A londoni klubbal a 2014–2015-ös és a 2016–2017-es idényben megnyerte a Premier League-et, emellett egy-egy Angol Ligakupa- és FA-kupa-serleget is begyűjtött a „kékekkel”.

A 31 éves középpályás Maurizio Sarri érkezésével az őszi szezonban nem jutott annyi lehetőséghez, mint a korábbi években, ezért a tél közeledtével egyre több hír látott napvilágot, miszerint távozik januárban. Előbb még a Milannal hozták szóba, majd az új esztendő elején jelentek meg a sajtóban az első információk arról, hogy a hercegségbelieknél folytathatja a pályafutását.

A világbajnok spanyol középpályás három és fél évre, 2022 nyaráig írt alá a Monacóhoz, ahol a 44-es mezszámot fogja viselni.


AS Monaco on Twitter

Annonce Fabregas https://t.co/JW2TWJJqBr



 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik