HIRDETÉS
HIRDETÉS
MTI 2018.07.12 17:01 Frissítve: 2018.07.12 17:10

Átigazolás: a vb-kiesés után távozott a Sportingtól a középpályás

Bryan Ruiz, az oroszországi labdarúgó-világbajnokságon szerepelt Costa Rica-i válogatott csapatkapitánya is eligazolt a Sporting CP-től a májusi szurkolói támadás miatt.

HIRDETÉS

 

A 32 éves középpályás – akivel a közép-amerikaiak a csoportkör végén búcsúztak a vb-től – 2020-ig szóló szerződést írt alá a brazil Santosnál.
   
Csaknem két hónapja a Sporting edzőpályáján ötven, arcát eltakaró huligán randalírozott és agresszíven lépett fel a játékosokkal, edzőkkel és segítőkkel szemben. Többen megsérültek, a legsúlyosabban Bas Dost, akinek a fejét találták el. A rendbontók közül 36-an vizsgálati fogságban vannak.
   
A holland válogatott futballista mellett a portugál nemzeti együttesben szereplő William Carvalho, Bruno Fernandes és Gelson Martins is máshol folytatja a pályafutását, mint ahogy Daniel Podence, Rui Patrício csapatkapitány és Jorge Jesus vezetőedző is.
   
A támadók tettét az váltotta ki, hogy a Sporting a bajnokság utolsó fordulójában 2–1-re kikapott a Marítimótól, így a harmadik helyen végzett, és nem indulhat a Bajnokok Ligájában. 

HIRDETÉS
HIRDETÉS
2018.09.17 23:25:11

Minden más foci CSILLAG PÉTER

ALAPVONAL. Az ellenfél tizenegyesénél kapusukat félreállították, hogy a vetélytárs rúgója akadálytalanul vethesse ki rájuk megérdemelt büntetésüket, a kapott gólt.

HIRDETÉS
HIRDETÉS