Argentína: Óriási öröm, hogy újra kezdő lehettem - Tévez

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.29. 15:00
Carlos Tévez, a Juventus támadója négy év után újra kezdőként szerepelt az argentin labdarúgó-válogatottban a salvadoriak ellen 2–0-ra megnyert felkészülési mérkőzésen. A 31 éves csatárt büszkeséggel töltötte el Gerardo Martino szövetségi kapitány döntése.

„Óriási öröm, csodálatos élmény volt. Egészen más érzés kezdőként játszani, egyértelműen növelte az önbizalmam – áradozott Tévez az argentin újságíróknak. – Szükségem volt erre a lehetőségre. Több ellenfelünk is olyan stílusban játszik, mint a salvadoriak: a védekezésre helyezik a hangsúlyt és visszahúzódnak. Türelem kell ahhoz, hogy megnyerjük ezeket a találkozókat, jó úton haladunk.”Tévez az argentin újságíróknak. – Szükségem volt erre a lehetőségre. Több ellenfelünk is olyan stílusban játszik, mint a salvadoriak: a védekezésre helyezik a hangsúlyt és visszahúzódnak. Türelem kell ahhoz, hogy megnyerjük ezeket a találkozókat, jó úton haladunk.”

Tévez parádésan teljesít a 2014–2015-ös szezonban: az argentin sztár harminchat tétmérkőzésen huszonnégy gólt lőtt a Juventus színeiben, tizenhat bajnoki találatával vezeti a Serie A góllövőlistáját.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik