Argentína: Messit a barátja „buktatta le” a színházban

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.03.28. 18:56
null
Lionel Messi és Nico Vázquez a nézők között (Fotó: Primicias Ya)
Lionel Messi nyugodt körülmények között szeretett volna élvezni egy színházi előadást hazájában, ami sikerült is neki, ám végül mégis a színpadon kötött ki.


Az argentin válogatott csütörtökön Chilében játszott világbajnoki selejtezőt, kedden pedig Bolíviát fogadja Córdobában. Lionel Messi a két mérkőzés között a kultúrára is szakított időt hazájában, a Buenos Aires-i Apolo Színházban családtagjai körében megtekintette az El otro lado de la cama (Az ágy másik oldala) című musicalt, amelyben jó barátja, Nicolás Vázquez az egyik főszereplő.

A Barcelona futballistája szerette volna nyugodt körülmények között élvezni az előadást, ezért csak az utolsó utáni pillanatban foglalta el a helyét a hetedik sorban, már sötétben, a lámpák lekapcsolása után.

Az előadás le is ment rendben, a végén azonban Nico Vázquez rámutatott a nézőtéren lévő Messire, akit aztán a színpadra hívott. A megilletődött klasszist úgy éltette az egész közönség (és a színészek), ahogy mérkőzéseken szokták.



Messi ezt követően még bement a kulisszák mögé, ahol elbeszélgetett a színészekkel. Vázquezzel az Egyesült Államokban ismerkedett meg, ahol a válogatottal felkészülési mérkőzést játszott, a művész pedig szintén ott tartózkodott. Azóta szoros barátság alakult ki közöttük, sosem felejtik el például egymást felköszönteni a születésnapjukon, és Vázquez mindig meglátogatja Messit, ha Spanyolországban jár.



Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik