Argentína: Messi elmondta, miért festette szőkére a haját

Vágólapra másolva!
2016.09.04. 22:49
Lionel Messi egy argentin televíziós műsorban elmondta, miért festette szőkére a haját a nyáron.

Lionel Messi a nyár elején előbb a szakállával keltett feltűnést, majd erre egy lapáttal rátéve kiszőkíttette a haját. Utóbbit így magyarázta egy argentin tévéműsorban:

„Mindent a nulláról akartam kezdeni. Sok minden történt velem, és azt mondtam magamnak, »váltásra van szükség, elölről kell kezdenem«.”

Messi kisebb traumaként élte meg, hogy idén is elvesztették a Copa América döntőjét, a Chile elleni finálé után elkeseredésében le is mondta a válogatottságot. Később aztán meggondolta magát, és a héten már ott volt az Uruguay elleni vb-selejtezőn, mi több, Argentína az ő góljával nyert 1–0-ra. a szakállával keltett feltűnést, majd erre egy lapáttal rátéve kiszőkíttette a haját. Utóbbit így magyarázta egy argentin tévéműsorban:

„Mindent a nulláról akartam kezdeni. Sok minden történt velem, és azt mondtam magamnak, »váltásra van szükség, elölről kell kezdenem«.”

Messi kisebb traumaként élte meg, hogy idén is elvesztették a Copa América döntőjét, a Chile elleni finálé után elkeseredésében le is mondta a válogatottságot. Később aztán meggondolta magát, és a héten már ott volt az Uruguay elleni vb-selejtezőn, mi több, Argentína az ő góljával nyert 1–0-ra.

Messi a műsorban azt is elmondta, hogy nagyobbik fia, Thiago nem igazán érdeklődik a labdarúgás iránt: „Nem veszek neki sok labdát, és nem is erőltetem, hogy játsszon velük, mivel nem nagyon szereti őket.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik