Argentína: Di María befért, Icardi nem - itt a keret

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.03.11. 11:46
Kihirdette keretét a Salvador és az Ecuador elleni felkészülési mérkőzésekre Gerardo Martino, az argentin labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya. Ángel Di María, a Manchester United középpályása gyenge formája ellenére helyett kapott a listán, kimaradt viszont Mauro Icardi, az Internazionale támadója és Franco Di Santo, a Werder Bremen játékosa. Paulo Dybala, a Palermo csatára és Luciano Vietto, a Villarreal légiósa tovább vár az első meghívóra.

Icardi Carlos Tévezzel holtversenyben tizenöt találattal vezeti a Serie A góllövőlistáját, a Barcelonába vágyó palermói Dybala nem sokkal lemaradva, tizenkét góllal követi honfitársait. Luciano Vietto, a Real Madrid és a Liverpool kiszemeltje tizenkét gólt szerzett a Primera Divisiónban, megelőzve Gareth Bale-t, a blancók walesi válogatott szélsőjét és Luis Suárezt, a Barcelona klasszisát. Franco Di Santo szintén tizenkét bajnoki találatnál jár a Bundesligában, megelőzve Thomas Müllert és a lassan formába lendülő Robert Lewandowskit, a Bayern duóját és Pierre-Emerick Aubameyangot, a Borussia Dortmund „Batmanjé"t.a Barcelonába vágyó palermói Dybala nem sokkal lemaradva, tizenkét góllal követi honfitársait. Luciano Vietto, a Real Madrid és a Liverpool kiszemeltje tizenkét gólt szerzett a Primera Divisiónban, megelőzve Gareth Bale-t, a blancók walesi válogatott szélsőjét és Luis Suárezt, a Barcelona klasszisát. Franco Di Santo szintén tizenkét bajnoki találatnál jár a Bundesligában, megelőzve Thomas Müllert és a lassan formába lendülő Robert Lewandowskit, a Bayern duóját és Pierre-Emerick Aubameyangot, a Borussia Dortmund „Batmanjé"t.

Martino nem számít Nicolás Gaitánra, a Benfica villámléptű szélsőjére, Martín Demichelisre, a Manchester City hátvédjére és Federico Fazióra, a Tottenham Hotspur védőjére sem.

Az argentin válogatott március 28-án Washingtonban játszik Salvadorral, Ecudadorral március 31-én New Jerseyben mérkőzik meg.

AZ ARGENTIN VÁLOGATOTT KERETE
Kapusok: Sergio Romero (Sampdoria), Nahuel Guzmán (Tigres), Geronimo Rulli (Real Sociedad)
Hátvédek: Nicolás Otamendi (Valencia), Ezequiel Garay (Zenit), Pablo Zabaleta (Manchester City), Mateo Musacchio (Villarreal), Marcos Rojo (Manchester United), Lucas Orban (Valencia), Facundo Roncaglia (Genoa)
Középpályások: Ángel Di María (Manchester United), Javier Pastore (PSG), Javier Mascherano (Barcelona), Enzo Pérez (Valencia), Lucas Biglia (Lazio), Roberto Pereyra (Juventus), Éver Banega (Sevilla)
Támadók: Lionel Messi (Barcelona), Sergio Agüero (Manchester City), Carlos Tévez (Juventus), Gonzalo Higuaín (Napoli), Ezequiel Lavezzi (PSG)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik