Aranylabda: Nem pózolok alsónadrágban - Neuer beszólt CR-nek

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.11.17. 19:20
A német labdarúgó-válogatott és a Bayern München oszlopos tagja, Manuel Neuer meg van győződve arról, hogy valós esélye van győzni a FIFA-Aranylabda idei szavazásán. Eközben odapörkölt egy embereset a fő esélyesnek tartott címvédőnek, a portugál Cristiano Ronaldónak.

„Egy sportember vagyok, nem egy márka nagykövete, amellett, hogy az Adidasnál én vagyok az első számú kapus. Viszont az nem az én stílusom, hogy alsónadrágban pózoljak – mondta Neuer. – Ki nem állhatom a vörös szőnyeget, én sokkal jobban szeretem a zöld füvet. Sokkal jobban érzem magam a pályán, ahol mindig a legjobbra törekszem, és arra, hogy mindig jobb legyek."Neuer. – Ki nem állhatom a vörös szőnyeget, én sokkal jobban szeretem a zöld füvet. Sokkal jobban érzem magam a pályán, ahol mindig a legjobbra törekszem, és arra, hogy mindig jobb legyek."

Cristiano Ronaldo a fehérneműpiac egyik meghatározó szereplőjének számító dán JBS cég egy évvel ezelőtti kampányában vett részt.

Azzal Neuer is tisztában van, hogy kapusként nehéz versenyre kelnie egy vérbeli gólgyárossal.

„A mérkőzés utáni összefoglalókban leginkább a gólokat mutatják, a gólhelyzeteket, a gólpasszokat. A néző többnyire nem emlékszik arra, hogyha kapusként bravúrosan védek egy kiélezett helyzetben."

A bajor kapus szerint a világbajnoki siker átértékelte pályafutását, mondván: a vb-aranyéremmel a futballtörténelemben ért el felejthetetlent, ilyenkor a Bayern Münchennel aratott sikerek csupán másodlagosak. A 28 éves kapus idén a Bayernnel bajnokságot és honi kupát nyert, majd a szezon megkoronázásaként világbajnoki címet nyert a német válogatott oszlopos tagjaként.

Nos, a spanyolok sem voltak restek, azonnal megtalálták azt a promóciós videót – amely itt tekinthető meg –, amelyen Neuer a világhírű Madame Tussauds panoptikum berlini részlegének felkérésére pózol, hogy a róla készített élethű máshoz adatokat gyűjtsenek a szakemberek. Bizony, még fehérneműben is, amely akkor kevésbé zavarta, mint amikor a portugált fotózták... Bár azért azt adjuk neki, hogy ez nem teljesen egyenlő azzal, amikor valaki egy terméket reklámoz, esetleg márkanévvé válik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik