Aranylabda: Messi hosszú ideje a csúcson van – Bölöni

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2021.11.30. 09:53
null
Bölöni László (Fotó: Tumbász Hédi)
Bölöni László elfogult korábbi tanítványával, Cristiano Ronaldóval kapcsolatban, elismeri ugyanakkor az immár hétszeres aranylabdás Lionel Messi nagyságát.

 

„Gyakorta felteszik nekem a kérdést, melyik játékos a jobb, a nagyobb klasszis: Cristiano Ronaldo vagy Lionel Messi. Mindig elmondom, hogy erről a kérdésről nem tudok objektíven dönteni, hiszen Cristiano Ronaldo az én tanítványom is... – felelte lapunknak Bölöni László, korábbi 108-szoros válogatott, BEK-győztes futballista, a román válogatott volt szövetségi kapitánya. – Ugyanakkor mindannyian szerencsések vagyunk, hogy e két zseninek a versengését éveken át élvezhettük. Látható, múlnak az évek, és egykori tanítványom nem került az első három közé az idei Aranylabda-szavazáson, viszont Lionel Messi igen. El kell ismerni, fantasztikus labdarúgó, olyan, aki bár könnyes szemmel hagyta el a Barcelonát, meg tudott újulni a francia Paris Saint-Germainnél. S bár mint mondtam, elfogult vagyok, elismerem az argentin válogatott nagyságát. Talán Johan Cruyff mondta egykor, nem elég, hogy a legjobb legyél, sokkal fontosabb, hogy fenn is maradj a csúcson – márpedig Lionel Messi hosszú ideje ott van.”

A díjat 2010 és 2015 között a FIFA-val közösen osztották ki (NS-grafika: Dancsák András)
NAGYOBB MÉRETHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
A díjat 2010 és 2015 között a FIFA-val közösen osztották ki (NS-grafika: Dancsák András) NAGYOBB MÉRETHEZ KATTINTSON A KÉPRE!
Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik