Aranylabda: Casillas bosszantó hiba miatt nem szavazott?

Vágólapra másolva!
2016.01.12. 16:36
Mint ismert, hétfő este Lionel Messi nyerte el a 2015-ös év legjobb labdarúgójának járó Aranylabdát. Szavazásra a nemzeti válogatottak szövetségi kapitányai, csapatkapitányai és az összes FIFA-tagállam egy-egy újságírója volt jogosult.

Spanyol részről a csapatkapitány, Iker Casillas nem adott le szavazatokat, méghozzá banális hiba miatt. Az AS értesülései szerint a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) nem küldte el a Porto kapusának a szavazólapot a november 20-i leadási határidőig. Iker Casillas nem adott le szavazatokat, méghozzá banális hiba miatt. Az AS értesülései szerint a Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) nem küldte el a Porto kapusának a szavazólapot a november 20-i leadási határidőig.

Más források szerint Casillas megkapta a dokumentumot, de csak egy nappal a határidő előtt, és nem tudta időben eljuttatni a FIFA-nak.

Vicente del Bosque, a spanyol válogatott szövetségi kapitánya érvényes szavazatot adott le. A bajszos mesternél Lionel Messi volt a legjobb, őt Cristiano Ronaldo és Andrés Iniesta követte. Az edzőknél Luis Enriquére, Pep Guardiolára és Unai Emeryre voksolt.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik