Aranyközelben a City, bajnok a Juve, Maicon-bomba a milánói derbin - vasárnapi videók

Vágólapra másolva!
2012.05.07. 10:09
Címkék
Angliában egy lépésre a bajnoki címtől a Manchester City, Olaszországban a Juventus javára dőlt el a pontverseny, Belgiumban bajnoki címet ünnepelhettek Juhász Rolandék az Anderlecht-szurkolókkal. Hazai fronton a Veszprém legyőzte a Szegedet a kézidöntőben, a Fradi a Viborgot a KEK-fináléban, Michelisz Norbert pedig futamot nyert a túraautó-világbajnokságon! Tekintse meg a legérdekesebb vasárnapi videóinkat!

Az angol első osztályú labdarúgó-bajnokság (Premier League) 37. fordulójának vasárnapi játéknapján a listavezető Manchester City a Bajnokok Ligája-helyért hajtó Newcastle csapatához látogatott, és izgalmas mérkőzésen diadalmaskodott. A Manchester United Paul Scholes és Ashley Young góljával 2–0-ra legyőzte a Swansea Cityt.

NEWCASTLE–MANCHESTER CITY 0–2

MANCHESTER UNITED–SWANSEA 2–0


Bajnok lett a Juventus! A torinóiak az olasz élvonalbeli labdarúgó-bajnokság 37. fordulójában Triesztben 2–0-ra legyőzték a Cagliarit, s mivel az Inter 4–2-re megverte a Milant a milánói derbin, a „zebrák” négypontos (behozhatatlan) előnyre tettek szert a tabellán egy körrel a vége előtt. Ez a 28. bajnoki címe a Juvének (kettőt a calciopolibotrány miatt elvettek a csapattól). A Palermo kaotikus meccsen ikszelt a Chievóval (4–4).

CAGLIARI–JUVENTUS 0–2

ÜNNEPLÉS A KÖBÖN

ÜNNEPLÉS AZ ÖLTÖZŐBEN

INTER–MILAN 4–2

PALERMO–CHIEVO 4–4

Története 31. belga bajnoki címét szerezte meg az Anderlecht labdarúgócsapata, amely – a kezdőben Juhász Rolanddal – 1–1-et játszott üldözőjével, az FC Bruges-zsel, és ezzel biztossá tette elsőségét. Jöhetett az ünneplés…

ÜNNEPELHET AZ ANDERLECHT


Bár Dzsudzsák Balázs nem lépett pályára a Dinamo Moszkában a Lokomotiv elleni városi rangadón az orosz Premjer-ligában, Kevin Kuranyi pazar gólja miatt így is emlékezetes volt a mérkőzés. Dinamo Moszkva–Lokomotív Moszkva 2–2.

KURANYI PAZAR OLLÓZÓS GÓLJA


Forrás: Sport Klub


Az MKB Veszprém férfi kézilabdacsapata 33–22-re kiütötte a Pick-Szegedet az NB I döntőjének első összecsapásán. A találkozó után a veszprémiektől Mocsai Lajos vezetőedző és Marko Vujin, míg a szegediektől Skaliczki László vezetőedző és Vadkerti Attila értékelt az NSO Tv-nek.

A MECCS UTÁNI REAKCIÓK

A Ferencváros női kézilabdacsapata Dabason volt ötgólos hátrányban, majd vezetett négy találattal is, végül 31–30-ra győzött a dán Viborg ellen a KEK-döntő első mérkőzésén. Az NSO Tv-nek a főszereplők értékeltek.

LE KELL KÜZDENI A GÖRCSÖSSÉGET – ELEK


Michelisz Norbert nyerte a túraautó-világbajnokság hungaroringi állomásának második futamát. A magyar versenyző a remek rajtot követően végig vezetve diadalmaskodott a 12 körös futamon, amelynek végén óriási ováció fogadta.

AZ UTOLSÓ KÖR ÉS AZ ÜNNEPLÉS


Érthetetlen brutalitás ütötte fel a fejét a Franciaország–Kazahsztán mérkőzésen a finnországi világbajnokságon. A félpályánál a francia Sasha Treille úgy lekönyökölte ellenfelét, hogy az percekig a földön feküdt eszméletlenül. A kazah Roman Sztarcsenko aztán szerencsére összeszedte magát, a játékvezetők pedig végleg kiállították a brutális franciát.

BRUTÁLIS KÖNYÖKÖS A JÉGEN

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik