Antunes-bomba a Realnak, Adebayor zseniális gólja - szerdai videók

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2013.05.09. 09:32
Angliában a Premier League 33. fordulójának elhalasztott mérkőzésén, a Chelsea–Tottenham londoni derbin a hazaiaknak BL-szereplést ért volna a siker, de Adebayorral nem bírtak a „kékek”. Olaszországban a Napoli biztossá tette második helyét, míg a spanyol élvonalban a Real Madrid és a Málaga gólparádét rendezett a Bernabéuban. A Málaga egy ideig emberhátrányban is jól tartotta magát, és nem akármilyen találattal sokkolta a hazai publikumot. Antunes első spanyol bajnoki gólja szépségdíjas volt. Tekintse meg video-összeállításunkat!

Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokság, a Premier League 33. fordulójának elhalasztott mérkőzésén, a londoni derbin a Chelsea a Tottenham Hotspur együttesét fogadta. Győzelmével biztossá tehette volna Bajnokok Ligája-indulását a BL címvédője, de hiába vezetett kétszer is, Emmanuel Adebayor vezérletével a vendégek mindkétszer egyenlíteni tudtak.


CHELSEA–TOTTENHAM HOTSPUR 2–2

A Lazio 3–1-re győzött az Inter vendégeként, s idegenben nyert a Napoli is, csakúgy, mint a Juventus és az Udinese. Az AC Milan könnyed, 4–0-s győzelmet aratott az utolsó helyezett Pescara otthonában.

PESCARA–MILAN 0–4
ATALANTA–JUVENTUS 0–1
INTERNAZIONALE–LAZIO 1–3
BOLOGNA–NAPOLI 0–3
PALERMO–UDINESE 2–3

A Real Madrid hazai pályán 6–2-es győzelmet aratott a találkozót kilenc emberrel befejező Málaga felett, így megszilárdította második helyét a bajnokságban. A „királyiak” második gólját szerző Cristiano Ronaldo 200. alkalommal volt eredményes a Real játékosaként. Az Atlético Madrid idegenben 3–1-re legyőzte a Celta Vigót, amelynek így továbbra is két pont a hátránya a még bentmaradást érő helyen álló Osasuna mögött.


CELTA VIGO–ATLÉTICO MADRID 1–3
REAL MADRID–MÁLAGA 6–2

A Győri ETO 2–1-es hazai veresége ellenére búcsúztatta a Videoton labdarúgócsapatát, és 3–2-es összesítéssel bejutott a Magyar Kupa döntőjébe. Az elődöntő visszavágója után elszabadultak az indulatok, amit a fehérváriakat irányító José Gomes szerint semmi sem indokolt.

GYŐR–VIDEOTON 1–2


A Vidi játékosai lökdösődtek a biztonságiakkal


Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik