ANK: Alex Song kimaradt, majd egy életre el is köszönt

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.01.07. 09:33
Mint beszámoltunk róla, Alex Song nem került be a január 17-én kezdődő labdarúgó Afrikai Nemzetek Kupájára utazó kameruni keretbe. A játékos sebtiben vissza is vonult a válogatottól.

„A közelmúltban tárgyaltunk arról, hogy esetleg mégis részt veszek a tornán, de aztán gondos mérlegelés, valamint a családommal történt többszöri egyeztetés után arra jutottam, hogy ez a leghelyesebb döntés – indokolta válogatottbeli visszavonulását Alex Song, aki jelenleg az FC Barcelona kölcsönjátékosaként az angol West Ham Unitedben futballozik. – A hazám iránti szeretetem a régi, de most a klubfutballra akarok összpontosítani, és arra, hogy a West Hamnél újraépítsem a karrieremet. A szívem mindig a válogatotté marad, szurkolok, hogy jól sikerüljön a kontinensbajnoki szereplés.”Alex Song, aki jelenleg az FC Barcelona kölcsönjátékosaként az angol West Ham Unitedben futballozik. – A hazám iránti szeretetem a régi, de most a klubfutballra akarok összpontosítani, és arra, hogy a West Hamnél újraépítsem a karrieremet. A szívem mindig a válogatotté marad, szurkolok, hogy jól sikerüljön a kontinensbajnoki szereplés.”

A 27 éves játékos azóta nem szerepelt a válogatottban, hogy a tavaly nyári brazíliai vb-n kiállították a Horvátország ellen 4–0-ra elveszített mérkőzésen. Song 49-szeres válogatott.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik