Álomcsapat: német uralom, kimaradt Messi és CR

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.10.01. 18:37
A Borussia Dortmundból három, míg a Real Madridból és a Bayern Münchenből két-két játékos is szerepel az Európai Sport Média (ESM) szervezet tagjai – köztük a Nemzeti Sport – által összeállított szeptemberi álomcsapatban. Nem fért be viszont sem Cristiano Ronaldo, sem pedig Lionel Messi a legjobb tizenegybe.

Cristiano Ronaldo, a Real Madrid klasszisa öt szavazatával nem fért be a szeptemberi álomcsapatba, de Lionel Messi, a Barcelona ásza is csak két voksot kapott, ráadásul egyetlen másik barcás sincs ott a legjobb tizenegyben. Cristiano Ronaldo, a Real Madrid klasszisa öt szavazatával nem fért be a szeptemberi álomcsapatba, de Lionel Messi, a Barcelona ásza is csak két voksot kapott, ráadásul egyetlen másik barcás sincs ott a legjobb tizenegyben.

AZ ESM SZEPTEMBERI ÁLOMCSAPATA (4–3–3)
Keylor Navas
(Real Madrid, 10 szavazat) – Marcelo (Real Madrid, 8), Matthias Ginter (Borussia Dortmund, 4), Mats Hummels (Borussia Dortmund, 5), Alessandro Florenzi (Roma, 4) – Douglas Costa (Bayern München, 7), Nolito (Celta Vigo, 6), Ángel Di María (Paris Saint-Germain, 4) – Anthony Martial (Manchester United, 6), Robert Lewandowski (Bayern München, 13), Pierre-Emerick Aubameyang (Borussia Dortmund, 6)

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik