Ajax: új szerződést kap a Real Madrid kiszemeltje

Vágólapra másolva!
2019.09.28. 13:52
null
Donny van de Beek új egyezsége 2022-ig köti majd az amszterdami klubhoz (Fotó: AFP)
Holland lapértesülés szerint a holland labdarúgó-bajnokság élvonalának (Eredivisie) címvédője, az Ajax hamarosan új szerződést köt kiváló középpályásával, Donny van de Beekkel.

 

A 22 éves futballista remekül kezdte az új idényt, az első három bajnokin két gól és három gólpassz volt a mérlege, de egy combsérülés miatt egy hónapra kidőlt, és csak nemrégiben térhetett vissza a pályára.

Az előző évadbeli BL-menetelés során Van de Beek a kieséses szakaszban gólt szerzett a Juventus és a Tottenham otthonában is, jó teljesítményével pedig számos európai nagycsapat figyelmét magára irányította.

A Tottenham és a Dortmund is vitte volna, míg a legközelebb a Real Madrid járt a megszerzéséhez – ám végül ez a transzfer is kútba esett.

Az Algemeen Dagblad értesülése szerint Van de Beek új szerződése ugyanúgy 2022 nyaráig szól majd az amszterdamiaknál, viszont a labdarúgó fizetését megemeli a klub.

Az Ajax az elmúlt hónapokban meghosszabbította André Onana, Nicolas Tagliafico, Hakim Zijes, David Neres és Dusan Tadics megállapodását is.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik