HIRDETÉS
nemzetisport.hu 2019.01.10 20:11 Frissítve: 2019.01.10 20:11

Ajax: A télen biztosan nem távozom – Frenkie de Jong

A holland élvonalbeli Ajax válogatott középpályása, Frenkie de Jong megerősítette, hogy nyárig biztosan nem hagyja el nevelőegyüttesét.

A fiatal középpályásra (21) sokan felfigyeltek (Fotó:AFP)

Ezzel a fiatal tehetség kizárta annak lehetőségét, hogy már januárban átigazoljon a spanyol FC Barcelonához, viszont a Mundo Deportivo szerint a nyáron már biztosan a katalánoknál fog kikötni.

„Százszázalékig biztos, hogy a nyárig itt maradok. Nem tudom, mások miképp gondolkodnak erről, de remélem, az egész csapat együtt marad. Egész jó őszön vagyunk túl, és a klubon belül is remek a hangulat. Minőségi játékosaink vannak, szóval remélem, senki sem megy el” – fogalmazott Frenkie de Jong az Ajax médiacsapatának. 

A holland együttesre igazán nehéz feladat vár az idény második felében, a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében a címvédő Real Madriddal csap össze. A bajnokságban kétpontos a lemaradása az éllovas PSV Eindhoven mögött.

2019.01.21 09:43:22

Minden más foci CSILLAG PÉTER

Modric-sorozat, 1. rész: a horvát vb-ezüstérmes és családja menekülni kényszerült szülőfalujából a délszláv háború idején.

2019.01.21 23:15:19

Minden más foci MALONYAI PÉTER

ALAPVONAL. Szerződést kötnek, magyarán két fél írja alá egyetértően az iratot, benne, hogy mi a cél. Így aztán, ha kudarc a vége, mindketten felelősök.