HIRDETÉS
Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.07.20 09:33 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Roberto Mancini Oroszországban tárgyal a CSZKA Moszkva elnökével

Hamarosan újra munkába állhat az Internazionalétól klubtörténeti bravúrként sorozatban nyert három bajnoki cím után menesztett Roberto Mancini. Olasz lapértesülések szerint Mancini Moszkvába utazik, hogy tárgyaljon Jevgenyij Ginerrel, a CSZKA Moszkva elnökével a szerződtetéséről.

Roberto Mancini jövőre már Oroszországban dirigálhat
Fotó: Action Images (archív)
Roberto Mancini jövőre már Oroszországban dirigálhat
Roberto Mancini három olasz bajnoki címet nyert sorozatban az Inter együttesével, a nyáron azonban mégis menesztették, – José Mourinho érkezett a helyére – mert a Bajnokok Ligájában elmaradt a csapat szereplése a várakozásoktól, hiszen már a nyolcaddöntőben búcsúztak a Livepoollal szemben.

Olasz sajtóértesülések szerint azonban nem marad sokáig munka nélkül a szakember, ugyanis Oroszországból kapott ajánlatot.

Több olasz forrás, így a tuttomercatoweb.com internetes portál is állítja, hogy Mancini az orosz CSZKA Moszkvától kapott ajánlatot, és Jevgenyij Ginerrel, a klub elnökével tárgyal esetleges szerződéséről.

A CSZKA-nál az év végétől számítanának az olasz szakember munkájára, a sikeredző (többek között UEFA-kupát is nyert a csapattal 2005-ben) Valerij Gazzajev ugyanis a bajnokság végén önként távozik a kispadról.

Mancinitől alighanem azt várnák Moszkvában, hogy egy új sikerkorszak vegye kezdetét irányítása mellett, hiszen a CSZKA legutóbb 2006-ban tudott bajnokságot nyerni, és a jelenlegi pontvadászatban 12 mérkőzés után csak a hetedik helyen áll a tabellán .
2019.02.18 19:41:44

Minden más foci nemzetisport.hu

Magyar és külföldi példák Zlatan Ibrahimovictól Gera Zoltánig.

2019.02.15 19:16:54

Minden más foci CSILLAG PÉTER

Nem a 2018-as aranylabdásra osztják a szuperhős szerepét a hirdetők, Angliában szappanoperában játszó csúnyácska színésznőhöz hasonlítják.

2019.02.16 15:47:25

Minden más foci BODNÁR ZALÁN

Egy góllal jobb volt az éllovas Slovan a DAC-nál, ám egy kis bírói segítség is kellett a vendégsikerhez.