Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.07.20 09:33 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Roberto Mancini Oroszországban tárgyal a CSZKA Moszkva elnökével

Hamarosan újra munkába állhat az Internazionalétól klubtörténeti bravúrként sorozatban nyert három bajnoki cím után menesztett Roberto Mancini. Olasz lapértesülések szerint Mancini Moszkvába utazik, hogy tárgyaljon Jevgenyij Ginerrel, a CSZKA Moszkva elnökével a szerződtetéséről.

Roberto Mancini jövőre már Oroszországban dirigálhat
Fotó: Action Images (archív)
Roberto Mancini jövőre már Oroszországban dirigálhat
Roberto Mancini három olasz bajnoki címet nyert sorozatban az Inter együttesével, a nyáron azonban mégis menesztették, – José Mourinho érkezett a helyére – mert a Bajnokok Ligájában elmaradt a csapat szereplése a várakozásoktól, hiszen már a nyolcaddöntőben búcsúztak a Livepoollal szemben.

Olasz sajtóértesülések szerint azonban nem marad sokáig munka nélkül a szakember, ugyanis Oroszországból kapott ajánlatot.

Több olasz forrás, így a tuttomercatoweb.com internetes portál is állítja, hogy Mancini az orosz CSZKA Moszkvától kapott ajánlatot, és Jevgenyij Ginerrel, a klub elnökével tárgyal esetleges szerződéséről.

A CSZKA-nál az év végétől számítanának az olasz szakember munkájára, a sikeredző (többek között UEFA-kupát is nyert a csapattal 2005-ben) Valerij Gazzajev ugyanis a bajnokság végén önként távozik a kispadról.

Mancinitől alighanem azt várnák Moszkvában, hogy egy új sikerkorszak vegye kezdetét irányítása mellett, hiszen a CSZKA legutóbb 2006-ban tudott bajnokságot nyerni, és a jelenlegi pontvadászatban 12 mérkőzés után csak a hetedik helyen áll a tabellán .
2019.12.07 14:47:57

Minden más foci CSILLAG PÉTER (POZSONY, összefoglaló), DÖMÖTÖR CSABA (fotó) RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A pozsonyiak nagyszerű formában futballozó magyar középpályása gólpasszt adott, csapata feledtette dunaszerdahelyi kudarcát.

2019.12.05 22:13:36

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sok egyéb hasonló útvesztő teszi a közember számára átláthatatlanná a világ leg­egyszerűbb, ezért legszeretettebb játéka, a labdarúgás világát. Amely éppen ezen jellege révén válik vonzóvá.

2019.12.02 23:44:28

Minden más foci VINCZE ANDRÁS

NS-VÉLEMÉNY. Szívfájdalmamra nem találtam az idén alapított Jasin-díjra jelöltek között az RB Leipzignél légióskodó Gulácsi Péter nevét...

2019.12.02 17:14:40

Minden más foci HATÁR DÁVID

A legjobb női játékos Rapinoe lett, Matthijs de Ligté a Kopa-díj, Alissoné az első Lev Jasin-trófea.

2019.11.27 09:37:23

Minden más foci GELEI JÓZSEF

„Az afrikai gyerekek nem is álmodhatnak olyan körülményekről, amilyenek Győrben vagy Kispesten vannak.”