juniorsport.hunyomtatott 2008.06.30 22:05 Frissítve: 2010.12.06 00:03

Lehet, hogy feleslegesen vett házat Marseille-ben Ben Arfa

Bár a legtöbb sajtóorgánum már kész tényként közölte, hogy a francia válogatott szélsőt, Hatem Ben Arfát leigazolta a Marseille labdarúgó-csapata, a legújabb hírek szerint korántsem biztos, hogy a játékos valóban a dél-franciaországi együttesben folytatja a pályafutását.

Lehet, hogy Ben Arfa jövőre is a Lyon mezében futballozik majd?
Fotó: Imago (archív)
Lehet, hogy Ben Arfa jövőre is a Lyon mezében futballozik majd?
Talán túl korán örültek a Marseille vezetői, illetve szurkolói, ugyanis hiába tűnt úgy, hogy a klub mindenben megegyezett a Lyonnal Ben Arfa átigazolását illetően, a legújabb hírek szerint a francia bajnok egyelőre mégsem engedi el a játékost.

Az, hogy az átigazolási hír tényleg nemcsak kacsa volt, igazolja, hogy maga a labdarúgó állítólag már házat is vett Marseille-ben, de könnyen lehet, hogy ez elhamarkodott lépés volt.

„Tisztában vagyunk vele, hogy Hatem menni akar. Folyamatosan tárgyalunk, és igyekszünk olyan megoldást találni, ami mindenkinek megfelelő, addig azonban egyelőre nem téma Ben Arfa átigazolása” – nyilatkozta a Lyon újdonsült menedzsere, Claude Puel.

Amint ismeretes, a 21 esztendős futballistát az Arsenalhoz távozó Nasri pótlására szerették volna a Stade Velodrome-ba csábítani, de az egyesület elnöke, Pape Diouf szerint a végén úgy is náluk köt ki a játékos.

„Nem aggódom. Biztos vagyok benne, hogy előbb-utóbb létre jön a transzfer, és a mostani huzavona ellenére Ben Arfa nálunk folytatja majd – mondta optimistán Diouf.
2019.10.19 09:45:08

Minden más foci S. TÓTH JÁNOS

A Székelyföldi Labdarúgó Akadémián jártunk, amelynek elnöke, Szondy Zoltán beszélt az elért eredményekről.

2019.10.18 17:56:47

Minden más foci SZ. GY.

Kövér László: A fontos lelki egymásra találáson túl az ilyen konkrétumok is jellemzik a nemzet határok fölötti újraegyesítését.

2019.10.17 09:51:32

Minden más foci nemzetisport.hu

Az Ekkono Method vezérigazgatója komplett fejlesztési rendszert mutatott be – a PSG-nél is alkalmazzák.