Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.06.06 00:19 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Franciaország: a Lyon hajlandó eladni Ben Arfát

A Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas kijelentette, hogy készek eladni a csapat egyik legnagyobb tehetségének tartott Ben Arfát, akit ebben az évben az év legjobb fiatal játékosának választottak Franciaországban.

A Lyon elnöke, Jean-Michel Aulas kijelentette, hogy amennyiben megfelelő ajánlat érkezik csapat fiatal tehetségéért, Ben Arfáért, úgy készek eladni a futballistát.
A Lyon 20 millió euróban szabta meg a 21 éves játékos árát, aki az előző szezonban 30 bajnoki meccsen hat gólt szerzett, és bemutatkozott a válogatottban is, ahol három meccsen egy gólt lőtt.

Az év tehetségének választott támadó iránt korábban az Arsenal érdeklődött, bár Arséne Wenger egy másik fiatal franciát, Samir Nasirt is szívesen leigazolna, akiért a hírek szerint akár 17 millió eurót is fizethet, így kérdéses, hogy van-e még 20 millió eurója az "ágyúsoknak" Ben Arfára

Ha az angolok nem veszik meg, akkor akár Párizsban is kiköthet a tehetség, ugyanis bejelentkezett érte a Paris Saint-Germain.
2019.12.07 14:47:57

Minden más foci CSILLAG PÉTER (POZSONY, összefoglaló), DÖMÖTÖR CSABA (fotó) RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A pozsonyiak nagyszerű formában futballozó magyar középpályása gólpasszt adott, csapata feledtette dunaszerdahelyi kudarcát.

2019.12.05 22:13:36

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sok egyéb hasonló útvesztő teszi a közember számára átláthatatlanná a világ leg­egyszerűbb, ezért legszeretettebb játéka, a labdarúgás világát. Amely éppen ezen jellege révén válik vonzóvá.