Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.02.01 18:14 Frissítve: 2010.10.28 02:39

Euro 2012: 9 elvesztegetett hónap után felpörögnének az ukránok

Hrihorij Szurkisz, az Ukrán Labdarúgó-szövetség elnöke megígérte: mielőbb felpörögnek a 2012-es Eb előkészületi munkálataival.

„Való igaz, elvesztegettünk kilenc hónapot. De vége ennek az időszaknak! Nincs több mentség, mindenki számára világossá kell tenni, hogy Ukrajna történelmi lehetőséget kapott. Nem lehet sem egy hónapot, sem egy napot, sem egy órát elvesztegetni. A következő hetekben fel kell pörgetni a munkát, és teljes kapacitással dolgozni” - mondta Szurkisz azok után, hogy szerdán Michel Platini, az európai szövetség (UEFA) elnöke keményen bírálta a két rendező országot a csúszások miatt.
Ugyanakkor Lengyelországban - ahol éles politikai vita robbant ki az UEFA-kritika miatt - egyelőre nincs felelőse a késéseknek.

Lengyelország Ukrajnával közösen tavaly áprilisban kapta meg a rendezési jogot, megelőzve Olaszországot és a Horvátországgal közösen jelentkező Magyarországot.
2019.12.07 14:47:57

Minden más foci CSILLAG PÉTER (POZSONY, összefoglaló), DÖMÖTÖR CSABA (fotó) RUSZNÁK GYÖRGY (percről percre)

A pozsonyiak nagyszerű formában futballozó magyar középpályása gólpasszt adott, csapata feledtette dunaszerdahelyi kudarcát.

2019.12.05 22:13:36

Minden más foci CSINTA SAMU

ALAPVONAL. Sok egyéb hasonló útvesztő teszi a közember számára átláthatatlanná a világ leg­egyszerűbb, ezért legszeretettebb játéka, a labdarúgás világát. Amely éppen ezen jellege révén válik vonzóvá.