Nemzetisport.hu nyomtatott 2009.01.19 13:52 Frissítve: 2010.12.29 00:05

Huszonnégy órán belül végleg a Heartsé lehet Balogh János

Skót sajtóértesülések szerint már csak az utolsó simításokat kell végrehajtani Balogh János szerződésén, és a DVSC kapusa végleg a skót élvonalbeli Heart of Midlothian labdarúgója lehet. Balogh kölcsönszerződése hétfőn jár le László Csaba klubjánál, de a kapus valószínűleg marad Skóciában, hiszen a Loki és a Hearts 24 órán belül minden bizonnyal megegyezik a kontraktus részleteiről. A Scotsman információi szerint Balogh 100 ezer fontért kerülhet végleg a Heartshoz.

Balogh János napokon belül aláírhatja végleges szerződését a Heartshoz
Fotó: Action Images (archív)
Balogh János napokon belül aláírhatja végleges szerződését a Heartshoz

Öt hónap kölcsönjáték után végleg is megszerezheti a Hearts labdarúgócsapata Balogh Jánost: az egyszeres válogatott kapus várhatóan 24 órán belül aláír László Csaba együtteséhez.

A Scotsman információi szerint Balogh 100 ezer fontért igazol az edinburgh-i klubhoz. Balogh kölcsönszerződése hétfőn jár le, de a DVSC vezetői nem várják vissza Debrecenbe.

„A két klub képviselői már tárgyalnak a kapus szerződtetéséről” – nyilatkozta Balla Judit, a DVSC munkatársa, akinek információit megerősítette a kapus ügynöke is.

Balogh 12 alkalommal kapott lehetőséget bajnokin a Heartsban, és a menedzser, László Csaba nagyon elégedett a teljesítményével.

Amennyiben a kapus meg tud állapodni szerződésének részleteiről az edinburgh-i csapat főnökségével, és a Loki vezetői is „áldásukat adják” aláírásukkal az ügyre, a Hearts 12-ese végleges kontraktussal is a Tynecastle-be költözhet.

A DVSC közben továbbra is kapust keres: a próbajátékon levő Mihajlo Radulovics és Miski Zoltán már elutazott a hajdúságiaktól, de a boszniai NK Posusjétól érkező horvát Nikola Schrenget most teszteli a Loki.