Nemzetisport.hu nyomtatott 2008.02.01 23:10 Frissítve: 2012.02.11 02:43

Strandfoci: Bódi Attila kijelölte keretét, 200 köbméter homok

Javában zajlanak a jövő héten (2008. február 8-9-10.) az egri Városi Sportcsarnokban sorra kerülő I. Indoor Beach Soccer Show előkészületei. A több különböző tornát és látványos bemutatókat is kínáló program iránt nagy az érdeklődés, ami érthető, hiszen ilyen jellegű sporteseményt még nem láthatott a magyar közönség. Bódi Attila szövetségi edző kijelölte a jövő hét végén Egerben pályára lépő strandfoci-válogatott keretét.

Izsvák Zsolt, a strandfoci hivatalos hazai promótere beszámolt róla, hogy nagy várakozásokkal tekintenek az egri gála elé. A sikeres technikai lebonyolításhoz külföldi példákat is vizsgáltak, és különböző szakemberek tanácsait is igénybe vették, hogy minden tökéletes legyen az esemény során.

A csarnok megóvása érdekében speciális védőfóliával óvják a borítást, amelyre összesen 200 köbméter homok kerül majd. A munkálatok már kedd este megkezdődnek, várhatóan szerda délutántól pedig edzeni is lehet a pályán.

A MAGYAR KERET AZ I. INDOOR BEACH SOCCER SHOW-RA

Kapusok: Szűcs László, Kovács Krisztián, Ulviczki Attila
Mezőnyjátékosok: Szente Tamás, Kis Krisztián, Ivitz Zoltán, Fekete Tamás, Máté Norbert, Weisz Tamás, Besenyei Ferenc, Szőcze Csaba, Badalik Szabolcs, Vígh Ferenc, Simonyi Gábor, Pázsit Richard, Czinkon Szabolcs