Nemzetisport.hu nyomtatott 2007.06.21 10:58 Frissítve: 2012.03.18 02:41

Aerobik lépések a szabad ég alatt Budapest legnagyobb terén

Természet. Friss levegő. Társaság. Fergeteges hangulat. Mind-mind olyan tényezők, melyek miatt érdemes volt részesévé válni az idei legnagyobb szabadtéri fitneszeseménynek, és hátrahagyni egy napra az otthoni magányos edzéseket vagy a fitneszklubok aerobik óráit.

Több százan aerobikoztak egyszerre a Felvonulási téren
fitnesz.hu
Több százan aerobikoztak egyszerre a Felvonulási téren

Egy aerobik esemény felszabadult hangulatához igazi pluszt ad, amikor a gyakorlatokat nem egy zárt teremben, hanem szabadon, a friss levegőn végezhetik a résztvevők. Erre a hazai fitneszvilágban csak ritkán van lehetőség, ám 2007. május 19-én a Flora Női Futónap és Fitnesz Fesztivál keretén belül mintegy 1500-an élhették meg a szabadság és az aerobik hangulatának találkozását.

Ezen a napon a Felvonulási tér hatalmas területén olyan kiváló aerobik előadókkal edzhettek együtt a résztvevők, mint Borsodi Balázs és Lencsés Rita nemzetközi prezenterek, Tatarek Rezső, az iron box mestere, Kiss Gábor, az afrodance hazai nagykövete, Czanik Balázs capoeira aerobic edző, Hornyák Ádám (Ádee), a kangoo elsőszámú előadója a világon, valamint Szentgyörgyi Rómeó hatszoros versenyaerobik világbajnok. A már ismert nevek mellett fellépet még Franczia Viki, a 2007-es év felfedezettje is.
Franczia Viki, az új felfedezett
fitnesz.hu
Franczia Viki, az új felfedezett

fitnesz.hu