Rettegjetek, finnek...

209253 209253209253 209253
Vágólapra másolva!
2014.01.16. 15:01
...mert március 5-én bemutatkozik Pintér Attila válogatottja! És a debütálásnak jól kell sikerülnie, hiszen március 5-ig a keret számos összetartáson...

...mert március 5-én bemutatkozik Pintér Attila válogatottja!

És a debütálásnak jól kell sikerülnie, hiszen március 5-ig a keret számos összetartáson, hovatovább egy törökországi edzőtáboron is részt vesz.

Ráadásul a hazai szakma visszaigazolást vár. Valamiféle bizonyítékot arra, hogy a NB1-es klubok felkészüléshez hozott áldozata nem ment kárba és a nagy nekibuzdulás nem volt hiábavaló. Olyan csapatnak kell kifutnia a pályára, amelyik megalkuvás nélkül megy előre akkor is, ha mindössze egy barátságos mérkőzésről beszélünk.

Tét nélküli, mondhatnánk. De valóban? Gondoljunk csak bele, ha a válogatott csapnivaló játékot mutat, mi fogja meggyőzni a klubokat arról, hogy szezon közben is elengedjék a soros összetartásokra játékosaikat? Nem mintha erre egyébiránt sok esély lenne egy-egy rangadó vagy fontosabb mérkőzés előtt. Ám, ha nem mutat valami biztatót a Pintér-csapat, akkor könnyen megtagadhatják tőle a segítséget a most még többnyire készséges vezetők...

A másfél hónap múlva esedékes találkozó tehát sokkal többről fog szólni, mint egyszerű felkészülés. Pintér Attila első kapitányi vizsgája következik.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik