Real Madrid vagy Barcelona?

209253 209253209253 209253
Vágólapra másolva!
2014.02.10. 23:02
Nehezen lehet elképzelni kellemesebb gondot annál, mint amikor a világ két talán legismertebb élcsapata versenyzik egy fiatal futballista kegyeiért....

Nehezen lehet elképzelni kellemesebb gondot annál, mint amikor a világ két talán legismertebb élcsapata versenyzik egy fiatal futballista kegyeiért. Tajti Mátyás, a Puskás Akadémia 15 éves játékosával éppen ez történik, és a döntésre még több mint 4 hónapja van.Tajti Mátyás, a Puskás Akadémia 15 éves játékosával éppen ez történik, és a döntésre még több mint 4 hónapja van.

Tajti egy korosztályos tornán került előbb a katalánok látóterébe, majd miután egy hétig együtt edzett velük, három éves szerződést ajánlottak neki. A Real Madrid udvarlására ezután került sor, az ő kötelékükben szintén 1 hétig szerepelt nemrég próbajátékon és a hírek szerint megfelelt. Az ajánlatok tehát az asztalon hevernek, már csak rá kell bökni egyre.

A választásban segítheti Mátyást édesapja, Tajti József, aki a PFLA szakmai igazgatója és rendelkezik a megfelelő kapcsolatokkal a Real Madridnál. Még véletlen se essünk azonban abba a hibába, hogy ennek túlzott jelentőséget tulajdonítunk. Egy profi klub, legyen bármilyen jóban egy futballista szüleivel, potyára nem ajánl szerződést senkinek. Főként két világklasszis klub. A Real Madrid és a Barcelona.

Túlzás nélkül kijelenthető, hogy ilyen lehetőség nem minden nap adatik egy játékos életében, főként ilyen fiatalon. Az esélyt márpedig meg kell ragadni. Tajti a legjobb korban megy ki, hiszen az alapokat már megkapta, de még nem került be egy élvonalbeli klub bő keretébe sem kispadmelegítőnek. Az útját teljesen szabadon választhatja meg, és kívülről az ember csak reménykedhet benne, hogy jól dönt. Igaz, ilyen lehetőségek közül nehéz rosszul választani. Most már csak az kell, hogy pár évig szorgalommal és alázattal tegye a dolgát. Ha ezt képes megvalósítani, nagy gond már nem lehet!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik