Pölöskey Péter a keretben - csiszolatlan gyémánt?

Vágólapra másolva!
2014.01.17. 15:01
Elhűlve olvasom, hogy Pintér Attila meghívta Pölöskey Pétert a válogatott soros összetartására. Azt a Pölöskey-t, aki (bár neve sokkal grandiózusabb...

Elhűlve olvasom, hogy Pintér Attila meghívta Pölöskey Pétert a válogatott soros összetartására. Azt a Pölöskey-t, aki (bár neve sokkal grandiózusabb teljesítményre predesztinálná), egyelőre a Ferencváros, a Debrecen és a Pécs együttesében sem tudott maradandót alkotni.

Komolyan kérdezem, ez vicc? Milyen kiemelkedő teljesítményt nyújtott Pölöskey ami alapján erre a megtiszteltetésre rászolgált? Vagy egy-két jobb mérkőzés az elmúlt pár évben már elég ahhoz, hogy valaki a címeres mez közelébe jusson?

Ne legyen igazam, de ami az új válogatott körül egyelőre zajlik, az inkább hasonlít káoszra, mint egy jól átgondolt rendszerre. Kicsit olyan érzésem van, mint amikor Mark Wahlberg az Legyőzhetetlen c. filmben jelentkezik kedvenc amerikai futball csapata nyilvános válogatójára. Az egyesület úgy akar kilábalni a válságból, hogy nyílt napot tart és felméri a jelentkezőket, hátha megleli a csiszolatlan gyémántot. Ez végül sikerül, de nem biztos, hogy hasonló módszer a válogatott esetében is működni fog. Vagy lehet, Pölöskey Péter lesz a magyar Vince Papale?

// frissítés: időközben kiderült, hogy az előzetesen megjelentekkel ellentétben mégsem Pölöskey Péter, hanem Pölöskei Zsolt, az MTK labdarúgója került be a keretbe. A bejegyzést ettől függetlenül nem törlöm.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik