Vidi: Dárdai megmutatta, jól kezeli a helyzetet - Nikolics

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2014.10.18. 09:03
Nikolics Nemanja, a labdarúgó NB I-ben szereplő Videoton támadója szerint Dárdai Pál szövetségi kapitány a tíz nap alatt megmutatta, hogy jól kezeli a válogatott helyzetét, ezért örülne neki, ha a szakember maradna a nemzeti együttes élén.

A Videoton csatára pénteken online chat keretében válaszolt a szurkolók kérdéseire. Nikolics többek között megírta, szerződése 2015-ig érvényes a székesfehérváriakkal, de Burcsa Győzővel már beszélt a hosszabbításról. Jelenleg nem tud más csapatok érdeklődéséről, és mivel „minden focista álma az, hogy ilyen közösségben, ilyen társakkal együtt focizhasson”, nem zárja ki, hogy a Vidiből vonul vissza.online chat keretében válaszolt a szurkolók kérdéseire. Nikolics többek között megírta, szerződése 2015-ig érvényes a székesfehérváriakkal, de Burcsa Győzővel már beszélt a hosszabbításról. Jelenleg nem tud más csapatok érdeklődéséről, és mivel „minden focista álma az, hogy ilyen közösségben, ilyen társakkal együtt focizhasson”, nem zárja ki, hogy a Vidiből vonul vissza.

„Jó volt együtt dolgozni Dárdai Pállal. Az edzések jók és élvezetesek voltak – írta Nikolics. – A viszonyunk normális volt, ugyanolyan, mint a többi játékossal. Szerintem jó választás lenne, ha Dárdai maradna a szövetségi kapitány, mert ebben a tíz napban a csoport legnehezebb mérkőzésén megmutatta, hogy jól kezeli a helyzetet. A játékosok is tisztelik, ez nagyon fontos, de a végső szót a szövetség mondja majd ki.”

Nikolics a bajnoksággal kapcsolatban azt írta, a DVTK és az MTK mellett – jelenlegi helyzete ellenére – a DVSC-t tartja nagy riválisnak. A legjobb magyar labdarúgónak Juhász Rolandot nevezte meg, a legjobb külföldinek pedig Cristiano Ronaldót – de a kedvenc csapata a Barcelona. A támadó Szalai Ádámról és a Debrecen elleni találkozóról is írt.

„Szalai Ádámról csak jókat tudok mondani. Jó kaliberű csatár, aki a Bundesligaban is bizonyított már. Nap mint nap próbálok tanulni és fejlődni, Ádám mellett is el tudok csípni egy-két olyan dolgot, amitől még jobb futballista lehetek.”

„Nagyon kemény meccsre számítok vasárnap. A DVSC olyan csapat, amely pontosan tudja, hogyan kell az ilyen rangadókat megnyerni, és bajnoki címeket szerezni. Tele vagyunk önbizalommal, folytatni akarjuk a jó sorozatunkat, de nem szabad lebecsülni a Debrecent csak azért, mert kicsit gyengébben kezdte a szezont.”

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik