Végre avatunk!; Gera csapata: Király, Juhász... Bozsik, Albert, Puskás

L. P. I.L. P. I.
Vágólapra másolva!
2019.11.14. 23:39
A Nemzeti Sport pénteki számából ajánljuk.

Az első edzés a gyepen, Nagy Zsolt a pályán, ámuló uruguayiak, Nyikita Szimonjan és Rob de Wit – megnyílik végre a Puskás Aréna. Az ünnepélyes stadionavató előtt minden információ a péntek estéről, továbbá a „magyar” csoport másik két, szombati meccséről három oldalon.

Anglia, Csehország, Franciaország és Törökország is révbe ért. Az Európa-bajnoki selejtező csütörtöki és pénteki napjáról tudósítások, interjúk, érdekességek és előzetesek két oldalon.

Skaliczki Lászlónak van mire visszaemlékeznie. A Vác férficsapatánál edzősködő egykori kézilabda-kapitány Vincze Szabolcsnak részletesen beszélt pályafutása legfontosabb mérföldköveiről, a januári Eb kapcsán pedig a szakmai munka, menedzselés, szerencse háromszögben látja a siker titkát, bízik Gulyás Istvánban, és Lékai sérülése után felhívná Császár Gábort....

Gyurta Gergely élete utolsó olimpiájára készül. Az 1500 gyorson olimpiai A-szintet teljesítő úszó kivirágzott Franciaországban, aminek elsősorban az az oka, hogy nem egyedül edz, hanem mások inspirálják. Kovács Erika interjúja.

És ha péntek, akkor Sportkrém melléklet 8 oldalon – a pénteki búcsúztatásra készülő Gera Zoltánnal, aki nemcsak Puskás Öcsit és Bozsikot, hanem Nyilasit és Törőcsiket, Mészölyt és Fazekast, sőt Juhász Rolandot és Király Gábort is betenné álomcsapatába.

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik