Vb 2018: „Portugália nem is kívánhatott volna jobb sorsolást”

Vágólapra másolva!
2015.07.25. 20:39
Portugáliának nem lehetett volna nagyobb szerencséje a vb-selejtező sorsolásánál, vélik a helyi sportlapok.

Mint ismert, Cristiano Ronaldóékat a B-csoportba sorsolták, és a mieink mellett Svájccal, Feröerrel, Lettországgal és Andorrával találkoznak majd.

„Portugália nem is kívánhatott volna jobb sorsolást” – véli az O Jogo.

„Portugália kedvező sorsolást kapott” – állapítja meg címében egy másik portugál sportlap, a Record internetes kiadása, a miheztartás végett némi kárörömmel hozzátéve: Hollandia, Franciaország és Svédország egy csoportba került, Spanyolország útja pedig Olaszországba vezet…Mint ismert, Cristiano Ronaldóékat a B-csoportba sorsolták, és a mieink mellett Svájccal, Feröerrel, Lettországgal és Andorrával találkoznak majd.

„Portugália nem is kívánhatott volna jobb sorsolást” – véli az O Jogo.

„Portugália kedvező sorsolást kapott” – állapítja meg címében egy másik portugál sportlap, a Record internetes kiadása, a miheztartás végett némi kárörömmel hozzátéve: Hollandia, Franciaország és Svédország egy csoportba került, Spanyolország útja pedig Olaszországba vezet…

A portugál válogatott Svájc és Magyarország ellen selejtez – írja a Maisfutebol –, megjegyezvén, hogy az első kiemelt portugálok elkerülték a legnehezebb ellenfeleket. Hasonlóképp látja az eseményről szintén szűkszavúan beszámoló Jornal de Notícias: a „quinas” becenévre hallgató legénység „ránézésre kevésbé bonyolult” csoportba került.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik