Válogatott: „Tapasztalt, külföldi kapitányt szeretne az MLSZ”

Vágólapra másolva!
2017.10.24. 14:51
Lázasan keresi a magyar válogatott éléről menesztett Bernd Storck szövetségi kapitány utódját a Magyar Labdarúgó-szövetség (MLSZ), amely állítólag egy tapasztalt, külföldi szakembert szeretne kinevezni.

„Az MLSZ szeretne tapasztalt, külföldi kapitányt kinevezni, az ő munkáját egy fiatal magyar edző, nagy eséllyel Szélesi Zoltán segítheti, aki ez idő alatt beletanulhat a szakmába" – mondta a Blikknek egy bennfentes, aki évtizedek óta a magyar futballban dolgozik, de neve elhallgatását kérte.„Az MLSZ szeretne tapasztalt, külföldi kapitányt kinevezni, az ő munkáját egy fiatal magyar edző, nagy eséllyel Szélesi Zoltán segítheti, aki ez idő alatt beletanulhat a szakmába" – mondta a Blikknek egy bennfentes, aki évtizedek óta a magyar futballban dolgozik, de neve elhallgatását kérte.

Mint ismert, a novemberi, Costa Rica és Luxemburg elleni felkészülési mérkőzéseken Szélesi Zoltán irányítja a nemzeti csapatot. Az MLSZ elnökségi tagja, Bánki Erik elmondta: Paulo Sousával és Marco Rossival is történtek háttérbeszélgetések.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik