Válogatott: Szerbiát fogadhatjuk márciusban – sajtóhír

Vágólapra másolva!
2016.01.05. 10:26
A szerb labdarúgó-válogatott szövetségi kapitánya, Radovan Csurcsics sajtótájékoztatón jelentette be, hogy elmarad a márciusra tervezett, Skócia elleni felkészülési mérkőzésük. Helyette nagy valószínűséggel az Eb-résztvevő magyar nemzeti csapattal ütköznének meg. A hírek szerint mi lennénk a házigazdák.

Déli szomszédunk nem jutott ki a kontinensviadalra, a mieink Norvégia ellen nyújtott Eb-pótselejtezős teljesítménye pedig meggyőzte őket arról, hogy Bernd Storck szövetségi kapitány együttese méltó ellenfele lehet a fejlődni vágyó szerb válogatottnak.

„Nem tudom kommentálni a hírt, jelenleg egyeztetések folynak arról, hogy márciusban kivel játszik felkészülési mérkőzést a válogatott, ez napokon belül eldőlhet” – mondta a Nemzeti Sport Online megkeresésére Sipos Jenő, az MLSZ szóvivője.

December közepén arról számoltunk be Lengyelországból származó információkra hivatkozva, hogy a március 23-i időpontban a szintén Eb-résztvevő lengyelekkel játszhatunk Poznanban.

A mieink az Eb-selejtezők során a harmadik helyen zártak az F-csoportban, négy ponttal lemaradva a második helyezett Romániától és öttel a csoportot megnyerő Észak-Írországtól. A Norvégia elleni pótselejtezőt kettős győzelemmel és 3–1-es gólkülönbséggel vettük, míg a franciaországi tornán Ausztria, Izland és Portugália lesz majd a csoportellenfelünk.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik