Válogatott: Storck azt a tesztet használja, amit a Bayern, a Real

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2016.02.22. 08:12
A Telkiben edzőtáborozó magyar labdarúgó-válogatottnál Bernd Storck olyan tesztet alkalmaz, amilyet a Bayern München és a Real Madrid is.

„Mérjük a fizikai állapotukat, persze labdás edzés, néhány taktikai elem gyakorlása is szerepel a programban – mondta Bernd Storck a Nemzeti Sportnak. – Új metódusokkal is élünk, az Egyesült Államokból érkezett például olyan felszerelés, amelynek segítségével a játékosok gondolkodásának gyorsaságát, a reakcióidejüket tudjuk javítani.” Bernd Storck a Nemzeti Sportnak. – Új metódusokkal is élünk, az Egyesült Államokból érkezett például olyan felszerelés, amelynek segítségével a játékosok gondolkodásának gyorsaságát, a reakcióidejüket tudjuk javítani.”

„Ezt a kognitív tesztet használja például a Real Madrid, a Bayern, a Schalke s most Magyarországon elsőként immár mi is. Aztán zárásként játszunk egy kétszer harmincperces mérkőzést, akarom azért látni a taktikai elemeket és a futballistákat játék közben is.”

Mint beszámoltunk róla, az eredeti tervekhez képest változás, hogy Bernd Storck kedd délután visszaengedi a játékosokat klubjaikhoz, ezzel is segítve az NB I-es csapatok felkészülését az előttük álló feladatokra.

A NEMZETI SPORT HÉTFŐI SZÁMÁBAN BŐVEBBEN NYILATKOZIK BERND STORCK, VALAMINT LITAUSZKI RÓBERT, DIBUSZ DÉNES ÉS NAGY ÁDÁM IS MEGSZÓLAL.

AZ EDZŐTÁBORRA MEGHÍVOTT JÁTÉKOSOK
Kapusok:
Király Gábor (Szombathelyi Haladás), Dibusz Dénes (Ferencváros), Hegedüs Lajos (MTK Budapest), Nagy Gergő (Vasas)
Védők:Fiola Attila (Puskás Akadémia FC), Bese Barnabás (MTK Budapest), Juhász Roland (Videoton FC), Korcsmár Zsolt (Vasas), Lang Ádám (Videoton FC), Kocsis Gergő (Puskás Akadémia FC), Litauszki Róbert (Újpest FC), Forró Gyula (Puskás Akadémia FC), Bosnjak Predrag (Szombathelyi Haladás), Leandro (Ferencváros)
Középpályások:Gera Zoltán (Ferencváros), Nagy Ádám (Ferencváros), Elek Ákos (Diósgyőri VTK), Pintér Ádám (Ferencváros), Holman Dávid (Debreceni VSC-Teva)
Támadók:Bódi Ádám (Debreceni VSC-Teva), Varga Roland (Ferencváros), Pekár László (Puskás Akadémia FC), Ugrai Roland (Szombathelyi Haladás), Mervó Bence (Sion – Svájc)

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik