Válogatott: Stieber elköszönt Dárdaitól, csavarral a végén

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2015.07.21. 14:43
Stieber Zoltán, a Bundesligában szereplő Hamburg magyar válogatott támadója Facebook-oldalán kívánt sok sikert a magyar válogatott kispadjától a héten elköszönő Dárdai Pálnak.

Stieber szerezte a győzelmet jelentő gólta Finnország elleni idegenbeli Eb-selejtezőn, amely Dárdai Pál (eddigi) utolsó mérkőzése volt magyar szövetségi kapitányiként.

„Köszönöm Dárdai Pálnak ezt a remek, de rövid időszakot, amelyet a magyar válogatott kispadján töltött. Sok sikert kívánok neki a Hertha BSC-nél, kivéve a Hamburg elleni mérkőzéseket” –üzentDárdainak Stieber Zoltán.a Finnország elleni idegenbeli Eb-selejtezőn, amely Dárdai Pál (eddigi) utolsó mérkőzése volt magyar szövetségi kapitányiként.

„Köszönöm Dárdai Pálnak ezt a remek, de rövid időszakot, amelyet a magyar válogatott kispadján töltött. Sok sikert kívánok neki a Hertha BSC-nél, kivéve a Hamburg elleni mérkőzéseket” –üzentDárdainak Stieber Zoltán.

Szabics Imre, Dárdai Pál válogatottbeli segítője is a Facebookonmondott köszönteta kapitánynak és tekintett előre.

„Köszönjük Pali!Nagyon nagy megtiszteltetés volt Dárdai Pállal dolgozni. Köszönök és köszönünk neked mindent és sok sikert a Hertha BSC-nél. Alig várom a közös munkát Bernd Storckkal! A csapatnak minden támogatásra szüksége van, hogy közös nagy célunkat, az Eb-re való kijutást, együtt megvalósítsuk!”

 

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik