Válogatott: Rossi elárulta, miben vár javulást Szalaitól

nemzetisport.hu nemzetisport.hunemzetisport.hu nemzetisport.hu
Vágólapra másolva!
2018.11.04. 21:38
Marco Rossi szerint Szalai Ádám igazi vezér, aki mindent megtesz a válogatottért, de a sajtóval való kapcsolatában javulnia kell. A szövetségi kapitány beszélt Dzsudzsák Balázs újbóli behívásáról is, valamint a következő időszak legfontosabb feladatait is megnevezte.

„Szeretnénk jól futballozni, de leginkább sikeresek szeretnénk lenni. Az eredmény mindig fontosabb. Hiába játszunk jól, ha nincs eredmény, pár nap alatt elfelejtik” – nyilatkozta az M4 Sport Sport7 című műsorának Marco Rossi a következő időszakra szóló céljairól.„Szeretnénk jól futballozni, de leginkább sikeresek szeretnénk lenni. Az eredmény mindig fontosabb. Hiába játszunk jól, ha nincs eredmény, pár nap alatt elfelejtik” – nyilatkozta az M4 Sport Sport7 című műsorának Marco Rossi a következő időszakra szóló céljairól.

A szövetségi kapitány elárulta, Szalai Ádám munkája, hozzáállása jelenti számára az eddigi legkellemesebb csalódást.

„Nagyon-nagyon elégedett voltam Szalai Ádámmal. Meglepett. Igazi vezér, mindent megtesz a csapatért. Segíti a fiatalokat, a keretet. A sajtóval kialakított viszonyában kellene még javítania, ahogyan a keret valamennyi tagjának – de bízom abban, hogy ez is lesz jobb” – fogalmazott Marco Rossi.

Az interjúról további részleteket itt talál!

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik